Despre noi sau din dragoste pentru frumos

Intr-un mic atelier ascuns intre dealuri din inima Transilvaniei, o echipa restransa creeaza articole din ceramica dupa metode traditionale, unice ca forma si culoare.

Pe roata olarului argila prinde viata sub forma de cani, vaze, ghivece si boluri pe care le transformam cu dragoste in minunate obiecte de arta. Toate piesele din atelierul nostru sunt in serii limitate si pentru acest lucru ne implicam in fiecare etapa a crearii lor: din mana olarului pana la culorile artistului, fiecare pas este executat manual intr-un proces laborios care poate dura cateva saptamani.

Atentia pentru detaliu pe care o acordam produselor noastre face ca acestea sa fie cu adevarat speciale fata de produsele de serie. De la argila la ceramica fiecare pas al productiei aduce obiectul

Acestia suntem noi, echipa de la Ceramica Hand Made, indragostiti de materiile naturale, de traditie si de frumos. Acesta este drumul pe care ceramica noastra o parcurge pana la frumoasele vase care va incanta privirea.

Va invitam sa le apreciati si sa le gasiti un loc in viata dumneavostra.ui un plus de valoare. In mana olarului lutul se lupta pentru a capata forma armonioasa, apoi vasele fragile in stare cruda raman zile intregi la uscat intr-un proces natural menite sa le creasca rezistenta, pentru ca in cele din urma sa renasca in arsita cuptorului sub forma de ceramica. Artistul incheie procesul de creatie si vine sa adauge personalitate ceramicii, in culori calde si cu motive florale, care povestesc de parfumul livezilor si despre locul de origine al argilei.

ceramica 1

ceramica 2

ceramica 3

ceramica 4