Politica de confidentialitate

Ceramica Hand Made este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal, avand numarul…

Datele personale stocate, prelucrate de catre Ceramica Hand Made sunt urmatoarele: prenume, nume, sex, locul si data nasterii, e-mail, telefon, adresa.

Datele personale folosite in campaniile de marketing si informare prin newsletter sunt confidentiale.

Utilizatorii inregistrati in data de baze Ceramica Hand Made vor primi informari comerciale doar daca si-au dat acordul expres in acest sens.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ceramica Hand Made e obligate sa prelucreze in conditii de siguranta si doar in scopurile precizate datele personale.

Scopul utilizarii datelor personale este strict legat de: marketing, reclama, informarea asupra starii actualizate a comenzilor, statistica si cercetare de piata.

Clientul poate solicita, prin cerere scrisa, stergerea partiala ori totala a datelor personale. De asemenea, prin legea 677/2001, cu referire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in cazul incalcarii drepturilor acestuia.

Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Ceramica Hand Made. In cazul Dezabonarii datele personale vor fi sterse in totalitate.

Informatiile personale pot fi prezentate organelor de justitie Politie, Instante Judecatoresti, Parchet si altor organe abilitate ale statului, strict in baza prevederilor legale si in urma unei cereri expres formulate.