Politica de retur

Conform OUG 34/2014 produsele comandate de pe site-ul Ceramica Hand Made beneficiaza de termenul legal de retur de 14 zile de la denuntarea contractului de achizitie in cazul in care produsele sunt avariate, zgariate, necomforme cu produsele afisate pe site, adresa de facturare gresita, cu defecte de fabricatie.

Produsele returnate trebuie sa fie in starea initiala de primire: acelasi ambalaj, etichete, documentele insotitoare,factura fiscala sau/si bonul fiscal de achizitie, id-ul comenzii, datele clientului etc. Acestea se vor trimite, pe cheltuiala clientului, prin curier la adresa Ceramica Hand Made, care se gaseste in cadrul paginii de Contact prezenta pe site, sau completand formularul din subsolul paginii. Ceramica Hand Made are obligatia de a plati clientului contravaloarea produselor prin transfer bancar sau de a oferi, pe cheltuiala proprie, alte produse similare in cuantumul valorii comenzilor initiale.

In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj sau continut este deformat/deteriorat.

Informatii Retur

  • Introdu numarul facturii.

* Campuri obligatorii