Modalitati de plata

  1. Plata online prin card bancar fara comision

Se efectueaza cu cardul personal sau de companie in deplina siguranta.
Cardurile acceptate pentru achizitie sunt cele emise de catre Visa si Mastercard. Plata prin card bancar nu presupune niciun comision.
Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde prin tehnologia “3D-Secure” oferita de catre Euplatesc.ro.

  1. Plata in rate prin card de credit cu dobanda 0 si fara comision

Posesorii de carduri de credit emise de Banca Transilvania – Star BT, BRD Finance, BCR, Alpha Bank, pot achizitiona produse in pana la 24 rate egale, fara dobanda.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi, iar la finalizarea comenzii, in formularul securizat al procesatorului de plati, alege varianta de achitare “Plata online cu cardul – Integral sau in rate”. Dupa introducerea datelor cardului, sistemul securizat Euplatesc.ro va detecta automat cardul de debit sau credit, iar in cazul detinerii unui card de credit dintre cele enumerate anterior in lista de banci agreate, sistemul iti va oferi posibilitatea de a alege varianta de achizitie in numarul de rate convenabil pentru tine, cu 0% dobanda.

Dupa finalizarea cu succes a tranzactiei, vei primi prin e-mail dovada platii atat de la procesatorul Euplatesc.ro cat si din partea Ceramica Handmade.

Informatii importante:

– plata in rate fara dobanda prin card de credit se realizeaza in conditii de maxima siguranta, confidentialitate si simplitate oferite de catre sistemul “3D-Secure” al Euplatesc.ro.

– Ceramica Handmade si Euplatesc.ro nu transfera, retin sau stocheaza nicio informatie privitoare la cardul tau, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa sau Mastercard. De asemenea, Ceramica Handmade in nicio situatie nu iti va solicita codul PIN al cardului.

– pentru plata cu cardul bancar nu se percepe niciun comision.

– paginile magazinului online Ceramica Handmade sunt securizate utilizand certificat SSL de ultima generatie.

  1. Plata numerar cu plata la livrare

Plata se va realiza numerar, in Lei (RON), integral la primirea coletului din partea companiei de curierat care efectueaza livrarea. Curierul este obligat sa elibereze chitanta pentru valoarea aferenta coletului.

  1. Plata prin O.P. (ordin de plata) / transfer bancar

Plata prin ordin de plata / transfer bancar se va realiza in baza facturii proforme emisa de catre Ceramica Handmade.

Important: comanda va fi expediata dupa ce ne vei trimite la adresa de e-mail office@ceramicahandmade.ro un exemplar al ordinului de plata si dupa ce valoarea comenzii va fi confirmata in contul bancar al Ceramica Handmade. Confirmarea platii poate dura pana la 48 ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

Date pentru ordin de plata:
S.C. ACHMART DECO S.R.L.

C.U.I.: 41285169

J26/1346/2019

IBAN: RO04BTRLRONCRT0505973701 – Banca Transilvania

Pentru orice detalii sau informatii iti stam la dispozitie prin oricare din variantele de contact enumerate in pagina Contact din meniu.

Shopping cart

0

No products in the cart.