Despre noi

Intr-un mic atelier ascuns intre dealuri in inima Transilvaniei, o echipa restansa creeaza articole ceramice dupa metodele traditionale, unice ca forma si culoare.

Pe roata olarului, argila prinde viata sub forma de ghivece, vaze si boluri pe care le transformam cu dragoste in minunate obiecte de arta. Toate vasele ceramice din atelierul nostru sunt in serii limitate si pentru acest lucru ne implicam in fiecare etapa a crearii lor: din mainile olarului pana la culorile artistului, fiecare pas este executat manual intr-un proces laborios care poate dura cateva saptamani.

Atentia pentru detaliu pe care o acordam vaselor noastre face ca acestea sa fie cu adevarat speciale fata de produsele de serie. De la argila la ceramica fiecare pas al productiei aduce obiectului un plus de valoare. In mana olarului lutul se lupta pentru a capata forma armonioasa, apoi vasele fragile in stare cruda raman zile intregi la uscat intr-un proces natural menite sa le creasca rezistenta, pentru ca in cele din urma sa renasca in arsita cuptorului sub forma de ceramica. Artistul incheie procesul de creatie si vine sa adauge personalitate vaselor ceramice, in culori calde si cu motive floare vii si vesele, care povestesc de parfumul livezilor si despre locul de origine al argilei.

Acestia suntem noi, echipa Ceramica Hand Made, indragostiti de materiile naturale, de traditie si de frumos.

Shopping cart

0

No products in the cart.