Politica de retur

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor produsele comandate de pe site-ul www.ceramicahandmade.ro beneficiaza de termenul legal de retur de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului de achizitie in cazul in care vasele ceramice sunt avariate, zgariate, neconforme cu produsele afisate pe site, adresa de facturare gresita, prezinta defecte de fabricatie. Clientul are dreptul de a sesiza Ceramica Handmade cu privire la renuntarea unilaterala de a achizitiona produsele comandate.

Produsele returnate trebuie sa se prezinte in starea initiala de primire: acelasi ambalaj, etichete, documente insotitoare, factura fiscala sau/si bonul fiscal de achizitie, id-ul comenzii, datele de facturare etc.

Denuntarea unilaterala a contractului se face prin e-mail la adresa office@ceramicahandmade.ro.

Produsele returnate se vor trimite prin curier la adresa specificata de catre Ceramica Handmade, prezenta in datele de Contact. Ceramica Handmade are obligatia de a restitui clientului sumele datorate in decurs de 14 zile calendaristice de la data acceptarii returului, pe cheltuiala proprie, sau alte produse similare in cuantumul valorii comenzii initiale in contul IBAN specificat de catre client.

In cazul in care doriti inlocuirea produselor achizitionate cu alte produse similare prezente in magazinul online, cheltuielile cu returul vor reveni in sarcina clientului, iar cheltuielile cu livrarea noilor produse revine in sarcina Ceramica Handmade. In cazul in care se doreste inlocuirea produselor cu unele cu o valoare mai mare, diferenta de plata se va face prin una din variantele de plata prezentate pe site in cadrul sectiunii Cum Platesc.

In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa refuzati preluarea coletelor al caror ambalaj sau continut prezinta semne de deteriorare.

Shopping cart

0

No products in the cart.