Vouchere Cadou

Vrei sa surprinzi inedit o persoana draga cu ocazia unui moment special cu un cadou unic handmade si pictat manual?

Vrei sa iti oferi aprecierea si recunostinta fata de o persoana apropiata dar nu ii cunosti in detaliu gusturile?

Vrei sa fii memorabil oferind un cadou deosebit si creativ cu care poti fi sigur ca nu vei da gres?

Nimic mai simplu! Mergi la sigur! Ofera-i un voucher cadou si lasa-i libertatea de a-si alege modelele preferate din colectiile Ceramica Handmade.

APASA PE UNUL DIN VOUCHER-ELE DE MAI JOS PENTRU A-L ADAUGA IN COSUL DE CUMPARATURI.

Emitent: S.C. ACHMART DECO S.R.L., cu sediul social in Targu Mures, C.U.I.: 41285169

Descriere: Voucherul Valoric este un produs preplatit, care poate fi folosit spre achizitionarea oricaror produse disponibile in cadrul magazinului online Ceramica Handmade.

Voucherul Valoric detine serie unica si perioada de valabilitate limitata spre utilizare de 30 zile calendaristice de la data primirii.

Voucherul nu este nominal, acesta putand fi transmisibil catre orice alta persoana.

Voucherul poate fi achizitionat si primit prin 2 variante:

  • Prin e-mail la adresa specificata de catre cumparator si achitat doar prin una din variantele de plata online, dintre cele specificate in cadrul sectiunii Cum Platesc.
  • Printat pe suport de hartie, in plic, prin colet la adresa specificata de catre client in formularul de comanda. Achitarea acestuia se poate realiza prin ramburs sau prin una din variantele de plata online, dintre cele specificate in cadrul sectiunii Cum Platesc.

Ca si in cazul achizitiei oricarui alt produs din magazinul online, Voucherele Valorice se achizitioneaza prin Adaugare in Cos, completare campuri obligatorii in formularul de comanda, se introduce seria unica a voucherului la campul Introdu Cod Cupon si selectarea modalitatii de plata.

Important:

Voucherul Valoric poate fi utilizat o singura data, astfel codul unic al acestuia dupa ce este utilizat pentru o achizitie din cadrul magazinului online Ceramica Handmade isi pierde valabilitatea.

Seria unica a voucherului trebuie introdusa in campul Introdu Cod Cupon prezent in pagina de Finalizare Comanda. Dupa ce seria unica este introdusa, valoarea Voucherului Valoric va fi scazuta din totalul cosului de cumparaturi.

Voucherele Valorice pot fi utilizate doar pentru achizitia de produse din cadrul magazinului Ceramica Handmade. Contravaloarea Voucherului Valoric nu poate fi transformata intr-o suma de bani.

O comanda pentru care se utilizeaza Voucher Valoric spre achizitie de produse din magazinul online Ceramica Handmade trebuie sa fie de valoare cel putin egala sau mai mare cu valoarea Voucherului Valoric.

In cazul unei comenzi mai mici decat valoarea Voucherului Valoric, nu se restituie diferenta de suma. Spre ex: in cazul in care Voucherul Valoric este in valoare de 100 lei, iar valoarea produselor comandate este de 90 lei, excluzand transportul, diferenta de 10 lei nu se restituie cumparatorului.

In cazul unei comenzi mai mari decat valoarea Voucherului Valoric, diferenta de suma se va achita de catre cumparator prin una din variantele de plata prezentate pe site in cadrul sectiunii Cum Platesc din Meniu. Spre ex: in cazul in care Voucherul Valoric este in valoare de 100 lei, iar valoarea produselor comandate este de 150 lei, excluzand transportul, diferenta de 50 lei se va achita de catre cumparator prin una din variantele de plata prezentate pe site in cadrul sectiunii Cum Platesc din Meniu.

Voucherul Valoric poate fi achizitionat de orice persoana fizica ori juridica, indiferent daca are domiciliul sau nu in Romania.

Produsele achizitionate prin/cu Voucher Valoric se supun aceluiasi regim de retur/schimb ca si produsele achizitionate prin orice alta metoda disponibila in cazul magazinului online Ceramica Handmade.

Shopping cart

0

No products in the cart.